2 Nisan 2022 Cumartesi

Ale-8244 Dect telefon

 




Alcatel-Lucent 8244 DECT ahize + pil ve kemer klipsi.

Alcatel-Lucent 8244 DECT ahize, gürültülü ortamlarda bile arama yapmak için ekstra geniş renkli ekran, mükemmel ses kalitesi ve otomatik kazanç kontrolü (AGC) sunar. Bu kablosuz dect telefon, kablosuz bir kulaklığı bağlamak için Bluetooth'a sahiptir, böylece güvenli bir şekilde arama yapmak için elleriniz serbest kalır.

Sağlam kauçuk kenar , bu Alcatel-Lucent DECT telefonu endüstriyel şirketler, sağlık hizmetleri ve ofiste çok uygun hale getirir. Alarm düğmesi ve optimize edilmiş kemer klipsi, yalnız çalışanlar için ek destek sağlar. Bluetooth Düşük Enerji (BTLE) ve işaretçilere dayalı konum belirleme işlevi, 10 metreye kadar konum doğruluğu sağlar. Bir kurtarma ekibi doğrudan doğru kata gönderilirse değerli saniyeler hayat kurtarabilir.



8244 Alcatel-Lucent Enterprise DECT Phone , bireysel çalışanları korumak için gelişmiş iş iletişimi ve hizmetleri sağlayan dayanıklı bir el cihazıdır. Alcatel-Lucent Enterprise'ın telefon protokolü – Alcatel-Lucent Genel Erişim Profili (AGAP) – kullanıcıların telefon defterine erişmesine ve ahizeyi bir Masa Telefonlarına bağlamasına olanak tanır.

Telefon, Alcatel-Lucent Enterprise TDM ve IP baz istasyonları ile uyumludur. Bu sayede firmalar mevcut altyapılarından en iyi şekilde faydalanmakta ve bugüne kadar yapılan yatırımları korumaktadır.

Gürültülü yerlerde bile daha iyi ses kalitesi:

ALE DECT el cihazları, her yerde mükemmel ses kalitesi için otomatik kazanç kontrolü sunar.

Önemli aramaları hızlı ve doğru bir şekilde yanıtlayın ve gönderin:

Ahizenin bağlamsal tuşlara, 4 yönlü gezinme tuşlarına ve masanızdaki tüm ALE telefon sistemlerine doğrudan erişime sahip aydınlatmalı renkli ekranı.

Bir hayat kurtarabilecek değerli saniyelerden tasarruf edin:

8242 , 8244 DECT ahizeleribildirim sistemi entegrasyonları, alarm düğmeleri ve coğrafi konum belirleme özellikleri sunar

8244 İş DECT Ahize:

Geniş 2,4 inç ekran, bildirim ve konum belirleme seçenekleri,

kaymaz kaplama, üstte alarm düğmesi, yemek ve sağlık hizmetleri için ideal.

Bluetooth desteği.

Paket içeriği:

Alcatel ahize 8244, pil ve kemer klipsi dahil.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder