12 Eylül 2013 Perşembe

OMNIPCX OFFICE (OXO CONNECT) 0312 205 1111

OMNIPCX OFFICE (OXO CONNECT)

OmniPCX Office ile Internet çözümü


OmniPCX Office, profesyonel Internet kullanımı için gerekli tüm bileşenleri sağlayarak kolay Internet erişimi sağlar. OmniPCX Office yerleşik e-posta, güvenlik, kontrol ve uzaktan erişim içeren ve güvenli paylaşımlı internet erişimi sunan "hepsi bir arada" bir çözümdür. Yönetmesi kolay bir çözüm olan OmniPCX Office işletmeler için ideal bir çözümdür.

Alcatel OmniPCX Office aşağıdakileri içerir:


Paylaşımlı ve hızlı internet erişimi
OmniPCX Office, LAN'daki pek çok kullanıcının tek bir internet hesabını ve tek bir bağlantıyı kullanarak aynı anda hızlı bir şekilde internete erişmelerine izin verir. OmniPCX Office 64K'dan 2Mbps'a kadar geniş bir internet erişim hızı aralığı sunar. Gerek ISDN hatlarla gerekse kiralık hatlar ve ADSL üzerinden internet erişimine izin verir.
İnternet bağlantısı talep üzerine veya sürekli olarak kurulabilir.
OmniPCX Office, internet erişimi, ses ve veri için WAN kaynaklarını paylaştırarak yatırımlarınızı optimize eder.

Güvenli internet erişimi

OmniPCX Office, internet erişimi ve network/veri koruma için çeşitli güvenlik mekanizmaları içerir. Sistem, şirket bilgilerini dış saldırılardan korumak üzere sertifikalı bir firewall içerir. OmniPCX Office, güvenlik çözümlerinin performansını değerlendirerek sertifikalandıran bağımsız bir kuruluş olan West Coast Labs Checkmark tarafından sertifikalandırılmıştır.

Kontrollü web erişimi

OmniPCX Office, internet kulanımını kontrol eden ve sınırlandıran proxy sunucu içerir. Proxy sunucu ile hizmetler ve uygulamalar bazında erişim hakları sınırlandırılarak kullanıcı erişimi ayarlanabilir. Siyah/beyaz listelerle URL adreslerine erişim filtrelenebilir ve gün/saat zaman bazında kısıtlamalar getirilebilir. Dahası, proxy sunucu internet ve uygulamaların kullanımına ilişkin detaylı istatistikler de sağlar.

Optimize edilmiş internet erişimi
Entegre cache server, en son yüklenen web sayfalarını (HTTP) veya FTP dosyalarını dedike edilmiş bir diskte saklayarak internet erişimini hızlandırır. Böylece başka bir kullanıcı tarafından aynı bilgiye ihtiyaç duyulduğunda internet bağlantısı kurmaya gerek kalmaksızın cache server'da saklanan bilgi kullanılabilir.

Daha fazla iletişim için e-posta uygulaması

OmniPCX Office, entegre e-posta sunucu ile şirketinize yeni bir iletişim seviyesi sağlar. OmniPCX Office e-posta sunucu harici bir sunucu ve yazılıma gerek kalmaksızın işletmenin dahili e-posta sunucusu gibi davranabilir. Her kullanıcı kendi posta kutusuna ve e-posta adresine sahip olabilir. OmniPCX Office e-posta sunucu, ana standart e-posta protokollerini ve Microsoft® Outlook™, Microsoft Outlook Express ve Lotus Notes gibi ana POP3/SMTP müşteri yazılımlarını destekler. OmniPCX Office oldukça esnektir. Gerek işletmenin e-posta sunucusu şeklinde konfigüre edilebilir, gerekse mevcut e-posta sunucuna gateway şeklinde kullanılabilir.

OmniPCX Office e-posta sunucu tak&çalıştır şeklindedir; herhangi bir özel donanıma gerek duymaz ve konfigürasyonu kolaydır.

Birleştirilmiş Mesaj Çözümü

Dahası, entegre sesli posta ve e-posta uygulamaları sayesinde OmniPCX Office ideal bir birleştirilmiş mesaj çözümü de sunar. Ayrıca Internet Fax Servis Sağlayıcıları vasıtasyıyla internet üzerinden gelen fax mesajlarını da birleştirilmiş mesaj çözümü kapsamında tek bir arayüzde birleştirir. Her kullanıcı birleştirilmiş mesaj çözümünden faydalanabilir.

Güvenli internet bazlı uzaktan erişim için Virtual Private Networking (VPN)

OmniPCX Office VPN özelliği, internet altyapısını kullanan uzaktaki çalışanlar veya uzak ofislere, network erişimi ve veri transferi için ekonomik ve güvenli bir çözüm sunar. Uzak ofisler ve uzakta çalışanlar için Internet üzerinden ekonomik bir şekilde bağlantı kurulmasına izin verir. VPN, gerçekliğin tespiti ve data güvenliği (encryption) yöntemiyle iki birim arasında internet üzerinden güvenli bir tünel oluşturur.
VPN özelliği, birimler arasında yerel internet bağlantısı kurduğundan ekonomik bir çözümdür.
OmniPCX Office iki ana VPN protokolünü destekler : Uzakta çalışanlar için PPTP, LAN-LAN network'ü için IPSec.

Tek ve kullanımı kolay web bazlı yönetim aracı

İnternet konfigürasyonu yönetimi tek bir kullanıcı arayüzü ile kolayca yapılır. İnternet yönetimi özel bir yönetim aracı kullanmayı gerektirmez. LAN'a bağlanmış bir internet browser'ı olan herhangi bir bilgisayar ile yönetilebilir. Pek çok bileşen yazılım bazlıdır ve montaj gerektirmez. Wizard'lar sayesinde pek çok parametreyi konfigüre etmek kolaylaştırılmıştır.

OmniPCX Office ses çözümü


1. Telefon çözümleri


Alcatel OmniPCX Office üstün telefon hizmetleri içerir. Yerleşik sesli posta, kişisel operatör, sistem karşılama mesajları, otomatik operatör, takım çalışması gibi masaüstü terminaller tarafından kullanılabilen akıllı ve kullanımı kolay hizmetler içerir.

Akıllı ve kullanımı kolay hizmetler

İsimle arama, 3'lü konferans, kolay çağrı transferi, kolayca ayarlanabilen sesli rehberler, hassas tuşlar, Sayısal terminallerdeki içeriğe bağımlı simgeler, direk çağrılar ve süpervizyon için Yönetici-Sekreter özelliği, çağrı izleme, çağrı toplama ve cevaplanmayan çağrıların belirlenmesi gibi çalışma grupları tarafından kullanılan özellikler.

Yerleşik sesli posta

Her OmniPCX Office sisteminde 20 dakikadan 200 saat kayıt kapasitesine kadar büyüyebilen yerleşik bir sesli posta sistemi mevcuttur. Sesli posta, iş dünyasında herkes için gerekli bir uygulama olduğundan her kullanıcı için mevcuttur. Kullanıcıların hangi tür terminal kullandıkları hiç önemli değildir. Hatta PC üzerinden bile (Pimphony ile) sesli postalarına erişebilirler. Sesli posta sistemi ayrıca çağrı izleme ve görüşme sırasına kayıt gibi özelliklere de sahiptir.

Kişisel Operatör

Kişisel operatör, Sayısal terminale sahip kullanıcıların masalarından uzakta olmaları durumunda, gelen çağrıları yönlendirmek üzere 5 farklı seçenek sunar: sesli posta, GSM numarası, harici numara, dahili numara (sekreter) veya operatör.

Sistem Karşılama Mesajları

Alcatel OmniPCX Office, çağrıları cevaplamak için çeşitli karşılama özellikleri sunar. Karşılama mesajları, zaman bazında veya meşgul kullanıcılar için, kişisel bazda , bir grup için veya şirket düzeyinde programlanabilir. Sistem, transfer edilmek üzere bekleyen kişilere dinletmek üzere bekleme müziği veya mesajı içerir. 16 saniyelik standart bir bekleme müziğinin yanısıra, 2 dakikadan 10 dakikaya (hard disk ile) kadar ayarlabilen bekleme müziği sağlar.

Otomatik Operatör

Otomatik operator, arayanları 24 saat boyunca karşılayabilir. Ayrıca istenen kişiye doğrudan ulaşmak için operatörü beklemeye gerek kalmaksızın bağlantı yapılmasına imkan verir. Otomatik operator ile çalışma saatleri gibi bilgileri yayınlamak da mümkündür.

Takım çalışması

Alcatel OmniPCX Office, yöneticinin ve sekreterin birbirlerinin terminallerindeki çağrıları izlemelerini sağlayan "Yönetici-Sekreter" özelliği de sunar. Tek bir numara ile grup yönetiminin yanısıra ve set izleme, çağrı toplama, yayın yapma ve cevaplanmayan çağrıları belirleme gibi özellikler de sağlar.

2. Masaüstü terminaller


Alcatel geniş bir terminal seti sunar. Bunlar; IP anahtarlamalı ve devre anahtarlamalı sistemlerle çalışan masaüstü kablolu terminaller, hareketli olabilmek için kablosuz terminaller ve PC bazlı telefon sistemi için kullanımı kolay PC soft phone'lardır.

Tüm Alcatel IP Set ve Alcatel Sayısal terminaller, kullanıcıların rahatlığı ve OmniPCX Office tarafından sağlanan tüm hizmetlerin kullanılabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır.

IP Set serisi, kullanıcılar için tamamen şeffaf bir VoIP çözümü sunmak üzere, LAN konnektöre ve ek PC konnektörüne sahip entegre IP telefonlardır. Ergonomi ve kullanım kolaylığı açısından Set serisi ile aynı seviyede özellikler sağlar.

3. Hareketlilik


İletişimde hareketlilik günümüz iş dünyasında başarı için vazgeçilmezdir. Şirket içi hareketlilik personel verimliliği, dolayısıyla müşteri memnuniyeti sağlar. Alcatel Mobile Reflex serisi Alcatel OmniPCX Office'in yüksek seviyede sağladığı iletişim avantajlarının hepsini kullanır. Ayrıca, optimum seviyede kullanım kolaylığı için bazı özellikler yerleşik olarak sağlanmaktadır: geliştirilmiş ergonomi, geniş grafik ekran, entegre hoparlör ve kulaklık bağlantısı.
Alcatel OmniPCX Office radyo baz istasyonları ve kablosuz Reflex terminalleri ile iletişimde esneklik sağlar. Çalışanlar, kablosuz Reflex terminalleri rahatlıkla bir masadan başka bir masaya taşıyabilirler.

Alcatel Advanced DECT Reflex'ler veya Alcatel Premium DECT Reflex'ler bir DECT anten ile donatılmış masaüstü terminallerdir ve üzerindeki mevcut programlar değişmeksizin bir masadan diğerine taşımak mümkündür.

4.PC telefon ve CTI açıklığı


OmniPCX Office CTI çözümlerine açıklık sağlayan entegre bir CTI sunucu içerir. Harici bir CTI sunucu ile kıyaslandığında, OmniPCX Office 25 kullanıcıya kadar olan konfigürasyonlarda montaj ve destek zamanlarından tasarruf sağlar. OmniPCX Office ayrıca Microsoft TAPI sunucu ve CSTA bazlı sunucu uygulamalarına da destek verir.

OmniPCX Office standart CTI arayüzlerini destekler:
CSTA protokolü, bir ECMA (European Computer Manufacturers Association) standartıdır.
TAPI arayüzü: Microsoft Windows sistemler üzerinde çalışan bir Microsoft Telephony API'dir.

Alcatel PC telefon çözümü


OmniPCX Office "soft phone" içerir.: PIMphony.
PIMphony iş dünyasında en çok kullanılan iki aracın, bilgisayar ve telefonun işlevlerini birleştiren, günlük telefon işlerini daha etkin ve kolay şekilde yönetmeyi sağlayan Kişisel İletişim Yöneticisi'dir. PIMphony, PC'de hangi uygulama çalışıyor olursa olsun, telefon hizmetlerini PC'de birleştirir.

PIMphony, en çok kullanılan ve bir Kişisel Bilgi Yöneticisi (PIM:Personal Information Manager) uygulaması olan Microsoft Outlook ile sıkı bir entegrasyon sağlar. Microsoft Outlook'un bağlantı kartlarının ekranda belirme özelliği ve sesli mesajlar için e-posta ile entegrasyon özellikleri kullanılarak kritik bilgilerin etkili bir şekilde yönetilmesi sağlanır.

Üç çeşit Pimhpony uygulaması mevcuttur. Pimphony Basic, Pimphony Pro, Pimphony Team.

PIMphony Basic
PIMphony Basic, PC'de hangi uygulama çalışıyor olursa olsun, telefon hizmetlerini grafik kullanıcı arayüzü üzerinden bir PC'de birleştirir. Görüşme yapma, çağrı alma, isimle arama, aktarma, konferans, bekletme, park etme, çağrı listesi.

PIMphony Pro
Pimhony Basic'in sağladıklarına ek olarak Pimphony Pro, Microsoft® Outlook™, Act! Goldmine ve Microsoft® Access gibi programlarla sıkı bir entegrasyon sağlar. Böylece, ekranda belirme özelliği sayesinde arayanın kimliğinin tespit edilmesi ile, ilgili bağlantı kartının ekranda belirmesini sağlar.Ayrıca aynı arayüzde kullanıcının sesli mesaj kutusunun yönetimini de sağlar.

PIMphony Team
Pimhony Basic ve Pimhony Pro'nun sağladıklarının yanısıra PIMphony Team, çalışma grubu yönetimi için çağrı süpervizyonu ve asistan özellikleri gibi ek özellikler sunar.

Sonuç:


Alcatel OmniPCX Office, Internet, Ses ve Veri iletişimini tek bir çözüm haline getiren devrimsel bir çözümdür.

Şirkete sağladığı yararlar

Kolaydır. Hepsi bir arada konsepti sayesinde, Alcatel OmniPCX Office satın alması kolay, montajı ve bakımı kolay, kullanımı kolaydır.

3 ayrı kabineti birbirleriyle istenen şekilde birleştirerek daha büyük kapasitelere genişleyebilir. Farklı kapasitelerdeki kartları ile istenen konfigürasyonları sağlamada oldukça modülerdir.

Açıktır. Yani sadece Alcatel tarafından geliştirilen çözümlerle sınırlı değildir. Standart protokolleri baz aldığından (CSTA, TAPI, IP) üçüncü taraf Uygulama Tedarikçi'lerin çözümlerine açıktır. Açıktır, çünkü pek çok Uygulama Tedarikçisi ürünlerini LINUX üzerinde geliştirmektedirler. Internet Faks Servis Sağlayıcıları gibi Uygulama Servis Sağlayıcı'larının çözümlerine de açıktır.

Kabiliyetlidir. Internet, Ses ve Veriyi bir tek kutuda sunabildiği gibi, sadece geleneksel ses sistemi (PBX gibi) veya IP çağrı sunucusu (IP-PBX gibi) olarak da konfigüre edilebilir.

Kullanıcıya sağladığı yararlar

OmniPCX Office LAN çözümü profesyonel LAN çözümü sunar. Hızlı Ethernet teknolojisi sayesinde büyük dosyaların aktarılmasına izin vererek ve multimedia uygulamalara erişim sağlayarak LAN network'ünün performansını arttırır

OmniPCX Office Internet çözümü işletmelerin interneti profesyonel bir şekilde kullanmalarını sağlar. Paylaşımlı, güvenli ve kontrollü internet erişimi. E-posta sunucu ve birleştirilmiş mesaj uygulaması.

OmniPCX Office ses çözümü, geleceğe açık tasarımı sayesinde kıyaslanamaz düzeyde telefon hizmetleri sağlar. Entegre medya gateway sayesinde çağrı sunucu hem IP telefon, hem de geleneksel telefonları entegre eder. Sesli mesaj sunucu ve CTI sunucu sistemin içine yerleşiktir.

31 Ağustos 2013 Cumartesi

Kayseri Ankara Bolu Konya Afyon Sivas Niğde Nevşehir Kırşehir Çorum Çakırı Kırıkkale Samsun Düzce Zonguldak Karabük Bartın Alcatel Teknik Servisi,

OMNIPCX ENTERPRISE (OXE) İLETIŞIM SUNUCUSU

OmniPCX Enterprise İletişim Sunucusu büyük ve çok büyük ölçekli şirketler, orta için dünya çapında iş telefon özellikleri sağlar
OpenTouch ™ Suite önemli bir bileşeni olarak, Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise İletişim Sunucusu (CS) bir seçenek sunan, orta, büyük ve çok büyük ölçekli şirketler için dünya çapında iş telefon özellikleri sunan bir iletişim yazılımıdır merkezi veya merkezi olmayan ihtiyaçlarını karşılamak için IP telefon çözümleri.
Alcatel-Lucent OpenTouch Multimedya Hizmetleri OmniPCX Enterprise CS tamamlayacak ve aynı zamanda OpenTouch konuşma hizmetleri destekler.

Iş sürekliliği artırır ekstra büyük küresel şirketler de dahil olmak üzere işletmelerin yüz binlerce dağıtılan sağlam bir telefon altyapısı sayesinde

Telekom faturaları düşürür Geniş Alan Ağları ve merkezi şebeke dışı dijital ve SIP üzerinde gömülü en düşük maliyetli yönlendirme, yerli VoIP ileToplam sahip olma maliyetini düşürür operasyonel maliyetleri düşürmek ve BT çevikliği artırmak merkezi ve sanallaştırılmış dağıtımları sağlayan yüksek ölçeklenebilir yazılımı aracılığıyla (TCO)

FAYDALARI

Orta büyük ve çok büyük ölçekli kuruluşlar için dünya çapında iş telefon özellikleri sunar
Iletişimi geliştirir her yerde tüm personeli için telefon hizmetleri bir dizi kapsamlı sunarak, artırılması çalışan verimliliğini ve müşteri etkileşim
Işbirliği geliştirir OpenTouch ile güçlü entegrasyonu ile ™, çok partili multimedya ve çoklu cihaz konuşma hizmetleri
Operasyonel verimlilik, müşteri memnuniyeti ve emniyet ve güvenlik optimize misafirperverliği, sağlık, eğitim, ulaştırma, enerji, finans ve bankacılık, müşteri hizmetleri, devlet ve yerel yönetim uygulamaları büyük bir ekosistem ile
BT yatırım korur özel, üst düzey teknik kaynaklar ve personel gerek kalmadan, orta ve büyük ölçekli şirketler için etkin gelişmiş özellikler.



ÖZELLİKLERİ

Orta büyük ve çok büyük ölçekli kuruluşlar için dünya çapında iş telefon özellikleri sunar.
Sezgisel telefon deneyimi masa telefonları, konferans telefonları, faks cihazları, kablosuz DECT veya WLAN yakışıklı ve yazılım müşteri geçerli dinamik vokal ve grafik rehberlik
Yerli off-site hareketlilik desteği tek bir irtibat numarası, ters aramaları ve çağrı üzerine hizmet sağlar ve herhangi bir mobil açıktır
Yerli çağrı merkezi uygulaması
Yerli VoIP yazılımı müşterilerine Microsoft PC, Apple Mac, Apple iPad, Apple iPhone
: Merkezi medya ağ geçitleri yönetilen analog, dijital telefonlar ve gövdeleri için yüksek yoğunluklu bağlantı sağlar Dijital veya IP bağlantılı dolapları. Medya ağ geçitleri aynı zamanda medya ve güvenlik hizmetleri gibi iş sürekliliği seçenekleri sunmak
Görsel ve mobil işbirliği ile güçlü entegrasyon OpenTouch ™ konuşma ve HD video konferans dahil olmak üzere yazılım ve altyapı,
Açık arayüzleri gömülü izleme, yönlendirme, yer, bildirim, ve misafirperverliği API’leri yararlanarak uygulamaları bir büyük ekosistem için
Esnek cihaz ve gövde bağlantı: IP, SIP, dijital ve analog bağlantı noktaları özgün olarak desteklenir
Esnek iletişim maliyet kontrolü seçenekleri en az-maliyet yönlendirme, ses ücretsiz binmek üzerinden IP veya off-net SIP merkezileşme içerir
Sağlam ve güvenli telefon altyapısı ses kalitesi ve yönlendirme politika uygulama, gömülü şifreleme ile yüksek performanslı bir güvenlik çözümü, artı şube hayatta kalma ve coğrafi felaket kurtarma dahil olmak üzere yedekleme çok düzeyde sunuyor
Son derece esnek mimari merkezi IP ağlarına düzgün dönüşüm yolları ile merkezi, dağıtılmış ya da hibrid ağlar ağırlayacak. Alcatel-Lucent LAN / WLAN ağları ve diğer satıcıların ağlarında çalışır. Cihazlar üzerinde ve VMware sanallaştırılmış altyapı Teslimat
Yüksek ölçeklenebilirlik çok uluslu Fortune 500 şirketleri konuşlanmış.
Kapsamlı merkezi yönetim ve SLA kontrol seçenekleri.